
Endonezya Meclisi’nde bu ay evli olmadan cinsel ilişki yaşamanın suç olduğunu içeren ve 1 yıl kadar hapis cezasını getiren yasa yürürlüğe girmesi bekleniyor.
Yasa taslağını hazırlayan Bambang Wuryanto, tasarının önümüzdeki hafta içerisinde yürürlüğe gireceğini söyledi. Yasanın içeriği hakkında açıklama yapan Wuryanto, Yasaya sadece Endonezya vatandaşlarının değil çeşitli amaçlarla ülkede bulunan insanların da uyması gerekeceğini dile getirdi.
Bravo. Ahlaksızlığın adı seviyeli beraberlikler olmuş.
Darısı bize. Devlet geleceği olan neslini korumalı
Maalesef durum böyle daha da kötüsü atama sıkıntısınin var olmasına rağmen hala üniversitelerin yüzlerce öğrenci alması.. diğer bölümlerin de pek bir farkı yok. Okumanın anlamını yitirdiği bir devirdeyiz Oku hayatını kurtar sözü çok geride kaldı
Serfsiz site yöneticileri işiniz ancak provakasyon pic evlatlari
Bizim ülkemizde Herşey serbest. Verin mehteri ülke hirsizlik zina cinayet aldı başını gidiyor hey yavrum hey